Nasveti

Za zasebno prodajo nepremičnine, stanovanja, hiše se odločijo lastniki nepremičnin, ki želijo sami izpeljati postopek prodaje svoje nepremičnine in ne želijo storitev nepremičninske družbe in s tem povezanih dodatnih stroškov. Oglaševanje nepremičnin na spletnih portalih je enostavno in brezplačno za fizične osebe. Spletni oglasniki omogočajo kvalitetne zasebne oglase nepremičnin s fotografijami, video posnetki... Zasebni oglasi v časopisih zahtevajo določena sredstva - nakup časopisa, plačilo zasebnega oglasa.Oglaševanje nepremičninPotencialni kupci preberejo zasebni oglas za prodajo nepremičnine in kličejo lastnika za dodatne informacije in oglede same nepremičnine. Ogledov je lahko veliko in nam vzamejo veliko časa in odrekanja. Prilagajati se je potrebno potrebam kupcev in njihovi gori vprašanj in dvomov.


AKCIJSKA PONUDBA PREPISA NEPREMIČNINE

 

Glede na tip nepremičnine  vam določimo ceno prepisa nepremičnine med 250 – 500 EUR. DDV je vključen v ceno.


Resen kupec izrazi namero za nakup s ponudbo za nakup nepremičnine, ki jo lastnik lahko sprejme in konča prodajo ali pa zavrne. Končna cena je rezultat pogajanj o vseh okoliščinah pomembnih pri prodaji nepremičnine, stanovanja, hiše.


Prodaja nepremičninKo je cena dogovorjena se pripravi in podpiše pogodba. Ta del prodaje je najbolj smiselno izvesti ob pomoči dobrega odvetnika, notarja ali nepremičninske družbe.

Podpisu pogodbe sledi plačilo davčnih obveznosti, overitev pogodbe, plačilo kupnine in primopredaja.


 

Nepremičnine oglasi

Zaradi dolgotrajnosti prodaje in kompleksnih postopkov, je pogosto enostavneje najeti nepremičninsko agencijo, ki bo sama organizirala oglede in se ukvarjala s kupci.


Pri izbiri nepremičninske družbe je pomembno:

- pestra ponudba nepremičnin, stanovanj, hiš na določenem območju,

- podobne nepremičnine v ponudbi kot vaša,

- licence nepremičninskih posrednikov, ki izvajajo delo na terenu,

- zavarovanje odgovornosti

 
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.